CONTACT

Fortuna Print S.R.L.
Strada Toporasi, nr. 1-7
Bucuresti Sectorul 5, 050341
tel: 0732362704 / 0755363759
scrieţi-ne

CEL MAI VÂNDUT


Despre noi

WWW.CARTUSTONERIEFTIN.RO ESTE PROPRIETATEA SOCIETATII COMERCIALE FORTUNA PRINT S.R.L.

Suntem o echipa dinamica, plina de idei, care doreste sa se afirme pe piata de advertising si a consumabilelor pentru aparatele de print si multiplicat digital.

Venim in intampinarea persoanelor fizice dar si a celor juridice cu produse de calitate, de la branduri recunoscute internatioal, la preturi excelente.

Cartuse toner originale si compatibile, toner refill, cartuse imprimante ink-jet, cilindnri, unitati de imagine, chipuri, developer, etc.:

 

 

Va invintam sa vizitati si site-ul nostru principal:

wwww.fortunaprint.ro

wwww.tricouri-simple.ro

Va oferim tricouri simple, neimprimate pentru barbati, dama cat si pentru copii. Puteti alege dintr-o gama larga de marimi, modele si culori. Daca doriti un produs care nu se afla inca pe site-ul nostru nu ezitati sa ne contactati si vom face tot posibilul pentru a putea achizitiona produsul respectiv. De asemenea oferim clientilor nostri si servicii de personalizare prin termotransfer si serigrafie.

Pe langa aceste produse, detinem si o tipografie digitala unde ideile dvs pot prinde forma fizica. De aceea va oferim posibilitatea de a printa flyere, pliante, afise, coli cu antet, calendare, printuri A4-A3 la cele mai bune preturi de pe piata.

ZGIwZTZ